Bemanning

Har du behov for tekniske fagpersoner med spisskompetanse for bemanning eller rekruttering eller en kombinasjon?

Velkommen til 7ocean - den optimale løsningen for dine bemannings - og rekrutteringsbehov. Hos oss får du ingeniører til leie, eller    rekruttert den kompetansen du trenger. Vi er ett av norges største    rekrutteringsbyråer innen tekniske konsulenter, og i tillegg kan du    velge mellom rekruttering og bemanning eller en kombinasjon.

Designer du selv, produserer du deler, eller er du reder, eier av et verft eller annen virksomhet? Enten ditt selskap er innen maritim, havbruk, olje og gass, bygg, IT eller annen industri, ved å bruke våre bemannings - og rekrutteringstjenester vil du finne de mest kvalifiserte fagfolkene innen mer enn 40 forskjellige fagområder for din bedrift.

Vi kan være med og forbedre din ressursstyring og finne tekniske eksperter med spisskompetanse som ingeniører for rådgivning eller leie gjennom 7ocean.

Hvorfor bruke rekrutteringsbyrå som oss? Strategisk håndtering av HR-operasjoner vil spare selskapet dyrebar tid og penger, og i tillegg forbedre kvaliteten på tjenestene dine. Hvordan? 7oceans kvalitetsbemanning og rekruttering frigjør tid for deg til å fokusere mer på bedriftens ekspertise. Ved å bruke vår bemanningskompetanse og vårt brede globale nettverket av fagpersoner, vil du høyst sannsynlig finne den rette personen eller teamet som gjør jobben som forventet til riktig tid. Det betyr igjen mindre stress for deg og et bedre resultat også for kundene dine.

Derfor, bruk gjerne noen minutter på å utforske nettstedet vårt, og dermed lære mer om de forskjellige alternativene vi tilbyr.

Ta kontakt
Ingeniører til leie

Vi tilbyr dyktige ingeniører og tekniske personer for rådgivning og prosjektengasjement.

Finn ut mer om våre tjenester

For spørsmål eller forespørsler om våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss, vi er klare til å hjelpe deg!

Mareno K. Nakken
Group CEO / Sales & Recruitment
7ocean AS
Mareno K. Nakken
Ronny Eidsvik
Head of Sales
7ocean People AS
Ronny Eidsvik
Jorid Sunde
Head of Administration
7ocean People AS
Jorid Sunde

Bemanningsforespørsel

Send oss en forespørsel og vi finner den perfekte kandidaten til ditt prosjekt!

Takk! Din forespørsel er mottatt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.