Erfaren skipsingeniør - Stål, skrog, utrustnings koordinator

About this engineer

ID number:
15135
Availability:
1 uke
Nationality:
Norsk (men er fra Ukraina)
Language skills:
Norsk, Engelsk, Russisk, Ukrainsk Polsk (muntlig)
Curriculum Vitae:
Contact us for complete CV

Key qualifications

Ca 20 års erfaring fra praktisk skipsbygging av forskjellige båttyper: Offshorebåter, fiskebåter, ferger, osv. Har vært involvert i bygging av over 30 båter.

Er spesialisert innen skrogbygging og utrustning. Har gode kunnskaper innen mekanisk utstyr siden han i tillegg til å være ingeniør innen begge fagfeltene skrog og utrustning, også har utdannelse som maskin ingeniør. Har også god innsikt i praktiske løsninger angående ventilasjon, rørgjennomføringer, elektriske gjennnomføringer basert på erfaring som produksjons koordinator og dermed det meste innen skrogdetaljer.

De siste ca 10 årene har han jobbet som teknisk koordinator innen stål og detaljer generelt, med sjekk av tegninger for tilhørende modeller, og i tillegg kvalitetssikret tilhørende produksjons dokumentasjon. Blant de daglige oppgavene har han også vært involvert med DNV, Solas regelverk, Lovdata for innenriksfart, IACS standarder osv.

Har gode kommunikasjons ferdigheter, er både ansvarlig og løsningsorientert, fleksibel og inkluderende. Har viktige egenskaper innen kosteffektive løsninger og uten å miste fokus på kvalitet.

Most relevant experience

Education

IT-Experience

Back to Staffing expertise

ANY QUESTION about this engineer?

Mareno K. Nakken
CEO / Head Search & Selection
7ocean

Request FOR more information

Fill out the request form bellow and we will contact you with more information about this engineer.

Thank you! Your request has been received!
We will contact you shortly!
Oops! Something went wrong while submitting the form.