Mekanisk industridesigner med lang og variert erfaring - Håndskisser, 3D design, prototyper, testing, innkjøp, produksjon

About this engineer

ID number:
14019
Availability:
1 uke
Nationality:
Norsk
Language skills:
Norsk, Engelsk
Curriculum Vitae:
Contact us for complete CV

Key qualifications

Har arbeidet med design siden 2009 i selskap som Gexcon og Frank Mohn Flatøy. Hos Gexcon ble modellene lagt inn i CASD for hovedsakelig beregninger av støv og gasseksplosjoner. Siden mai 2017 hos Seaproof Solutions i Offshore Wind markedet. I tillegg til engineering av Frank Mohn sitt utstyr, benyttet både i internmøter og i møter med kunder for å få raskt opp håndskisser ut fra behov og beskrivelser med fokus på kunden.

Har arbeidet mye med diesel-hydrauliske generatorer fra Cummings og jobbet med innstillings problematikk ved innsug og gass spjeld løsninger.

Er løsningsorientert og fleksibel, og gjør alt fra design til test og utvikling av test utstyr og test metode. Rapportering og overlevering av f.eks Seaproof sine produkter til slutt kunde. Deretter teknisk innkjøp og QA både av innkommende produkter og leverandører, deriblant reiser også i utland.

Bachelor i industridesign (3D) av metall-, tre- og plastobjekter fra University of Wolverhampton 2003. Har god forståelse for materialegenskaper, produksjonsprosessen og mekanisk innsikt som gjør at han ser løsninger. Han kan raskt skissere ned løsninger på papiret slik at andre ser hva han tenker og kan komme med innspill. Hans sterkeste side er på konseptutvikling/konseptutredelse.

Er imøtekommende, sosial og inkluderende, løsningsorientert, lytter til forslag og har egne innspill, totalt sett en meget konstruktiv samarbeidspartner. Tenker helhetlig rundt form og funksjon.

Most relevant experience

Education

IT-Experience

Back to Staffing expertise

ANY QUESTION about this engineer?

Mareno K. Nakken
Group CEO / Sales & Recruitment
7ocean AS

Request FOR more information

Fill out the request form bellow and we will contact you with more information about this engineer.

Thank you! Your request has been received!
We will contact you shortly!
Oops! Something went wrong while submitting the form.